Известие

Collapse
No announcement yet.

Осветление задни седалки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Осветление задни седалки

Привет колеги!
    Вчера вечерта се наложи да се ползва осветлението на задните седалки по време на движение (прави го и при спряла кола). Оказа се, че не могат да се включат с натискане. И двете крушки работят, при отваряне на вратите се включват, при отворене врата, когато светят - могат да се включат и изключат, но когато вратите са затворени не реагират. Пробвах и трите положения на лявото копче на осветлението до огледалото за задно виждане, но без резултат. Въпросът ми е - имам ли проблем или е някаква "логика" на нашите белисими
    Белисимата 156 1.8ТС 1999г.

При мен пък е обратното - при отваряне на врата свети само задна лява, а задна дясна светва само при натискане при това не от първото натискане
    Last edited by Kanev; d.m.y г., 11:46.
    Alfa Romeo 156 1.8TS' 97 - EX
    Alfa Romeo 156SW 1.9JTD 16V M-Jet' 04

Comment

Микроключовете правят проблеми.
      Свалят се плафончетата и им се прави една профилактика.
      По принцип са с няколко положение - да пали при отворена врата, да НЕ пали при отворена врата, да свети постоянно.
      При мене лявото ми правеше такъв проблем че в движение ми святкаше осветлението в купето и не гаснеше, та му бях махнал лампата да не прави проблеми. После като го свалих и навън го прищраках няколко пъти се оправи и не съм има проблеми повече.
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Беля са тия лапми, имат силно подчертано собствено мнение. Аз едната я махнах,щото се пускаше когато си иска и акумулаторът пострада от това.
        '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

трябва да се барат внимателно ключовете че са нежни, аз без да искам окасих и ми светна аербега , след старателно пчистване и видимо никакви проблеми на ключето пак не свети отзад при отворена врата
          alfa romeo 156 1.9 jtd

Comment

Първоначално публикувано от cuiceka Покажи съобщение
            трябва да се барат внимателно ключовете че са нежни, аз без да искам окасих и ми светна аербега , след старателно пчистване и видимо никакви проблеми на ключето пак не свети отзад при отворена врата
            Извода е ясен - по-добре да не си играем да пипаме там освен ако не е крайно наложително.
            Alfa Romeo 156 1.8TS' 97 - EX
            Alfa Romeo 156SW 1.9JTD 16V M-Jet' 04

Comment

Глупости, и аз имах същите проблеми. Сваляш, почистваш и си ти. Просто мн внимателно.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
              X